2020-11-25

İntörn Kimyagerlik Dersi Duyurusu



2020-2021 yılı Bahar döneminde "İntörn Kimyagerlik Eğitimi" dersi alabilmek için Covid-19 pandemi dolayısıyla, Üniversitemizin aldığı senato kararı gereği  fabrika/firma yerine ödev veya proje yöntemiyle uygulanmasının kararı alınmıştır. Bu kapsamda Bahar döneminde alınacak toplam AKTS sayısı 45 tir. İntörn Kimyagerlik Eğitimi (26 AKTS), Staj (2 AKTS), Bitirme Tezi (2 AKTS) toplamı sonucu alttan kalan derslerin toplam 15 AKTS'yi aşmayacak şekilde (alttan ders bırakılmayacak şekilde) olanlar başvuru yapabilirler. Bu durumda olan öğrenciler dilekçe ve transkriptleri ile Doç.Dr. Yelda Yalçın GÜRKAN'ın e-mail adresine (yyalcin@nku.edu.tr) başvuru yapmaları gerekmektedir. 25 Aralık 2020 tarihine kadar başvuru yapılabilir.

Ek: 1- İntörn Kimyagerlik Eğitim Başvuru Dilekçesi

2- İntörn Kimyagerlik Eğitim Yönergesi

 

 

 

 

Namık Kemal Üniversitesi

Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölüm Başkanlığına,

  

 

 

            Kimya bölümü ........................................... numaralı öğrencisiyim. 2020-2021 yılı Bahar döneminde "İntörn Kimyagerlik Eğitimi" dersi alabilmek için Covid-19 pandemi dolayısıyla, Üniversitemizin aldığı senato kararı gereği  fabrika/firma yerine ödev veya proje yöntemiyle uygulanmasının kararı alınmıştır. Bu kapsamda başvuru koşullarını sağladığımı beyan edip, başvuru yapmak istiyorum.

 

Gereğini bilgilerinize arz ederim. 

Tarih: ...........................                                

Başvuru şartları: Bahar döneminde alınacak toplam AKTS sayısı 45 tir. İntörn Kimyagerlik Eğitimi (26 AKTS), Staj (2 AKTS), Bitirme Tezi (2 AKTS) toplamı sonucu alttan kalan derslerin toplam 15 AKTS'yi aşmayacak şekilde (alttan ders bırakılmayacak şekilde) olması gerekir.

 

                                                                                                                                  İmza