2024-03-25

Özbek Öğrencilerden Bölümümüze Ziyaret

Özbekistan’ın Taşkent Kimya Teknoloji Enstitüsü’nden gelerek üniversitemizde 27 Şubat-8 Mart 2024 tarihleri staj faaliyetinde bulunan Kimya bölümü öğrencileri; Kimya Bölüm Başkanımız ve Fizikokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yelda Yalçın Gürkan tarafından verilen Fizikokimya II dersine ve Anorganik Kimya Anabilim Dalı Ar.Gör.Dr. Ozan Süleyman Ürgüt tarafından verilen Genel Kimya Laboratuvarı II dersine katılım sağlamışlardır.

Öğrenciler, iki kurum arasındaki daha önceden imzalanan ikili iş birliği protokolü sayesinde Bölümümüzde bulundukları derslerden memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler. Kimya Bölüm Başkanımız ve Fizikokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yelda Yalçın Gürkan da uluslararası iş birliğinden memnuniyetini ifade etti.