2023-12-29

SARUHAN KİMYA Teknik Gezi

BÖLÜMÜMÜZ PAYDAŞ ZİYARETİ

Bölümümüz tarafından paydaş görüşmeleri kapsamında SARUHAN KİMYA Velimeşe Üretim Tesisine ziyaret gerçekleştirilmiştir. İşletmede gerçekleşen görüşmeye SARUHAN KİMYA İnsan Kaynakları Müdürü, Üretim Müdürü, AR-GE Müdürü, Kalite Kontrol Müdürü, Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Yelda Yalçın Gürkan ve Organik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Temine Şabudak ile 4. Sınıf öğrencilerimiz katılmıştır. Teknik gezide, paydaşımızın görüş, öneri ve işletmede mesleki eğitim programı hakkındaki düşünceleri görüşülmüştür. Görüşmenin ardından bölümümüz öğrencileri ile birlikte Ar-GE laboratuvarı ve kalite kontrol laboratuvarı ziyaret edilerek,  cihazların tanıtımı yapılmıştır. Öğrencilerimize bu fırsatı sağladığı için, SARUHAN KİMYA firmasına çok teşekkür ederiz.