2023-12-29

NOTE Kozmetik Teknik Gezi

BÖLÜMÜMÜZ PAYDAŞ ZİYARETİ

Bölümümüz tarafından paydaş görüşmeleri kapsamında NOTE Kozmetik Velimeşe Üretim Tesisine ziyaret gerçekleştirilmiştir. İşletmede gerçekleşen görüşmeye NOTE Kozmetik İnsan Kaynakları Müdürü, Üretim Müdürü, Kalite Kontrol Müdürü, Bölüm Başkanımız Prof.Dr. Yelda Yalçın Gürkan ve Organik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Temine Şabudak ile 3. Sınıf öğrencilerimiz katılmıştır. Teknik gezide, paydaşımızın görüş, öneri ve işletmede mesleki eğitim programı hakkındaki düşünceleri görüşülmüştür. Görüşmenin ardından bölümümüz öğrencileri ile birlikte Üretim, Ar-GE laboratuvarı ve kalite kontrol laboratuvarı ziyaret edilerek, örnek deneyler gerçekleştirilmiş ve cihazların tanıtımı yapılmıştır. Öğrencilerimize bu fırsatı sağladığı için, NOTE Kozmetik firmasına çok teşekkür ederiz.