2023-11-02

Kimya Bölümü, 3. Geleneksel Beyaz Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti



 

 

 

 

Kimya Bölümü Beyaz Önlük Giyme Töreni

 
 
 

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Fen Edebiyat Fakültesi, Kimya Bölümü'nde 3. kez düzenlenen Beyaz Önlük Giyme Töreni Tekirdağ NKÜ Fen Edebiyat Fakültesi Fuaye Alanında Rektör Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN, Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sezai ÖZTAŞ, Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yelda YALÇIN GÜRKAN, TTS Laboratuvar Genel Müdürü Ahmet ÖDEKBAŞ, Kimya Bölümü Akademik Personeli, Kimya Bölümü öğrencileri ve idari personel katılımı ile gerçekleştirildi.

Kimyagerler Derneği Marmara Şubesi’ne ve TTS Laboratuvar'a katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yelda YALÇIN GÜRKAN konuşmasında Kimya Bölümünü tanıttı ve öğrencilere başarı dolu bir yıl diledi. Sponsor Firma Yetkilisi TTS Laboratuvar Genel Müdürü Ahmet ÖDEKBAŞ da bir konuşmada bulundu.

Tören, Rektör Yardımcılarının ve Kimya Bölümü akademik personelinin, 1. Sınıf Kimya Bölümü öğrencilerine beyaz önlük giydirmesi ile tamamlandı. Tören sonunda günün anısına Kimyagerler Derneği Marmara Şubesi adına Derneğin Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Temsilcisi Doç. Dr. İbrahim ÖZTÜRK’e ve Sponsor Firma Yetkilisi TTS Laboratuvar Genel Müdürü Ahmet ÖDEKBAŞ’a takdimde bulunuldu.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından, Kimya ile ilgili Antalya’da düzenlenecek bilimsel bir kongreye Sponsor Firma tarafından masrafları karşılanarak gönderilmek üzere öğrencilerden bir kişinin belirlenmesi için çekiliş gerçekleşti. Şanslı ismi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat TAŞAN belirledi.