2022-11-11

İşletmede Mesleki Eğitim Dersini (İME) Alacak Öğrencilerin DİKKATİNE

2022-2023 Bahar Yarıyılında,
İşletmede Mesleki Eğitim Dersini (İME)
alacak olan öğrencilerimiz;

“İşletmede Mesleki Eğitim Başvuru Formunu” ve formda belirtilen belgeleri hazırlayarak,

İME dersini alacak olan öğrencilerimiz, kendilerinin bulmuş olduğu firma/kuruluşlarda uygulamalı eğitimini yapacaklarsa; 15 kasım – 30 Kasım 2022 tarihleri arasında, Kimya Bölümü web sayfasında bulunan, “İşletmede Mesleki Eğitim Öğrenci Kabul formu” nu, ilgili firma/kuruluşa onaylattıktan sonra; “İşletmede Mesleki Eğitim Başvuru Formu” ve formda belirtilen belgelerle birlikte başvurularını İME komisyonu üyesi Doç. Dr. Ayça KARASAKAL’a yapmaları gerekmektedir.

-öğrencilerimize duyurulur-