2024-05-03

DIŞ PAYDAŞ ZİYARETİ

Bölümümüz tarafından paydaş görüşmeleri kapsamında, TRAKYA BİRLİK ENTEGRE TESİSLERİ (Yenice –Tekirdağ)’ ne ziyaret gerçekleştirilmiştir. İşletmede gerçekleşen görüşmeye Trakya Birlik Üretim Müdür Yardımcısı Yeşim Engin Gökşin, Kalite Kontrol Müdürü Hatice Hanım, Organik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Temine Şabudak ile Kimya Bölümü öğrencilerimiz katılmıştır. Teknik gezide, paydaşımız tarafından, “Yağ Üretim ve Rafinasyon” üniteleri gezilerek, “Kalite Kontrol Laboratuvarı”nda yapılan analizler ve kullanılan cihazlar hakkında bilgi verilmiştir. Karşılıklı yapılan görüş, öneri ve dileklerle teknik gezimiz sonlanmıştır.  Öğrencilerimize bu fırsatı sağladığı için, Trakya Birlik Genel Müdürlüğüne ve Trakya Birlik Üretim Müdür Yardımcısı Yeşim Engin Gökşin’e çok teşekkür ederiz.