2024-05-03

DIŞ PAYDAŞ ZİYARETİ

Bölümümüz tarafından paydaş görüşmeleri kapsamında, ALPULLU ŞEKER FABRİKASI’na ziyaret gerçekleştirilmiştir. İşletmede gerçekleşen görüşmeye Alpullu Şeker Fabrikası Müdürü Ali Kazıcı, Kalite Kontrol Müdürü, Organik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Temine Şabudak ile Kimya Bölümü öğrencilerimiz katılmıştır. Teknik gezi kapsamında, bölümümüz öğrencileriyle birlikte “Şeker Üretim Üniteleri” gezilerek, üretim hakkında bilgi verilmiş ve “Kalite Kontrol Laboratuvarı”nda yapılan analizler ile kullanılan cihazlar tanıtılmıştır. Karşılıklı yapılan görüş, öneri ve dileklerle teknik gezimiz sonlanmıştır. Öğrencilerimize bu fırsatı sağladığı için, Alpullu Şeker Fabrikası Müdürü Ali Kazıcı’ya çok teşekkür ederiz.