2024-05-22

eTwinning Projesi

“Change your world with recycling eTwinning” eTwinning Projesi ‘Kompostun Toprak Kimyası Üzerine Etkileri’

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü Fizikokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr.Öğr.Üyesi Şimal KÜRÜMOĞLU tarafından Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi dış paydaşlığında “Change your world with recycling eTwinning” eTwinning Projesi kapsamında 14.05.2024 tarihinde “Özel Silivri Tarımsal Üretim Araştırma Merkezi MTAL, AL Tasa'aha Primary School, Panevėžio Juozo Miltinio gimnazija, Gülnaz İbrahim Güngör Tara MTAL, Gümüşçay Şehit Mehmet Yalçın Ortaokulu, FMV Ayazağa Işık Fen Lisesi, Cumhuriyet Ortaokulu, Beşiri Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi” okulları ile ‘Kompostun Toprak Kimyası Üzerine Etkileri’ başlıklı webinar gerçekleştirilmiştir. Gelecek nesillere yeşil, sağlıklı, daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için bireysel olarak alınabilecek önlemler hakkında bilgi verilmiştir. Söz konusu webinar; Sıfır Atık, Kompost Yapımı, Sürdürülebilir Tarım, Çevre Bilinci gibi konuları içermektedir..